39.4 és törött láb
2015. január 13. írta: darvas

39.4 és törött láb

Na akkor most megint ilyen kulisszatitkos jelenléti igazolás jön. Azt terveztük Istvánnal még decemberben, hogy január második hetében, teszünk egy két napos Mezőkövesd, Mezőcsát, Alsózsolca, Miskolc, Cserépfalu, Noszvaj, Eger tripet. Beülünk a kocsiba, nyomjuk a gázt, szívjuk a füstöt és egy kis levéltár, temető, egykori gettó, még levéltár, polgihivatal, szemtanúk stb. tripet lenyomunk. Kutatási anyaggyűjtés! Fotó, scan, videó. És persze átbeszélünk mindent. Sőt a májusi kettes számú Groszmann Lili nap kapcsán is találkoztunk volna pár érdekes emberrrel még Budapesten. Aztán 39.4 fokos lázam lett múlt héten, kezdtem a lemondást, majd rámkontrázott István, akinek a lába tört el egy balesetben. Most várja az újabb műtétet, aztán megy vissza Franciaországba. Nem egyszerű ez a kutatósdi. Folytatjuk tovább szépen lassan a menetet.

Még annyit a múltkori bejegyzésemhez, hogy a kövesdi polgármesteri hivatalnak és a jegyzőnek is küldtem levelet a horogkeresztről, de azóta nem kaptam rá semmilyen választ.

A bejegyzés trackback címe:

https://groszmannlili.blog.hu/api/trackback/id/tr787088287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
fdgsdf